Spanskmatmarked er opptatt av god kvalitet og sunn mat.
«Å spise sunt trenger ikke å være en luksus.»
I vårt selskap er vår oppgave å skape felles verdier til beste for samfunnet og hver dag jobber vi for å bli mest mulig konkurransedyktig.
Vi er vårt ansvar bevisst og er overbevist om at suksess oppnås gjennom daglig fokust på motivasjon, engasjement og lidenskap.
Vi har som mål å være ærlige, seriøse og ansvarlige innen alle våre forretningsområder.
Helt siden 1898 har Cardisan laget skinker ved å følge tradisjonelle oppskifter. Den tradisjonelle smaken har blitt opprettholdt over fire generasjoner og har forvandlet deres eikenøtt-forede iberiske svinekjøtt til et unikt produkt av gastronomiske rang.
Gården Casa Pareja er å finne sørøst i Spania i Calasparra-Murcia.
Gården kan vise til 350 hektar hvor det dyrkes stedsegne oliventrær, vinranker, korn, mandler, frukt og vin på økologisk sett.
Olivenartene som dyrkes på gården er hovedsaklig «Cuquillo, eller Lechín», «Cornicabra», «Arbequina», «Picual» og «Hojiblanca».
Extra Virgin Olivenoljen til Casa Pareja er et resultat av godt håndverk og den rene smaken som økologisk dyrking gir.
SAT 1870 CASA PAREJA drives av femtegenerasjons familiemedlemmer som lager olivenolje med kjærlighet og lidenskap. Familien dyrker jorden med den ytterste respekt for miljøet og med kjærlighet for økologi og naturen, som de mener er opphavet og grunnen til at mennesket eksisterer på jorda.
Las Hermanas er en familiebedrift stiftet i 1940 som lager røkt paprika (PIMENTÒN DE LA VERA). Målet deres er å tilby et kvalitetsprodukt som kunder setter pris på. Las Hermanas var pionerer i sin nisje og moderniserte innpakningen som brukes på dagens produkt med et attraktivt og innovativt design. De bruker en ny teknologi kalt Enterprise Resource Planning System (ERP) for å kontrolle og følge opp hvert steg i produksjonen. Las Hermanas kan love kvalitet til sine kunder, da de kan skilte med sertifiseringen IFS (International Featured Standards). Den røkte paprikaen Las Hermanas, eller «det autentiske røde gull», er berømt for sin enestående kvalitet, som oppnås gjennom et nøye utvalg og tørking av paprika før den videreforedles og pakkes. Paprikaen dyrkes i den lille regionen «La Vera» i Cáceres (Extremadura). Takket være det fuktige mikroklimaet i Cáceres tørkes ikke paprikaen helt ut på naturlig vis og for å dehydrere den fullstendig brukes eikeved. Dette er hemmeligheten bak paprikaens karakteristiske røkte smak, aroma og farge.
José Serrats ble grunnlagt i 1890 i Bermeo (Vizcaya), og er sannsynligvis en av de eldste bedriftene i Baskerland. José var en forretningsmann fra Cataluña og en pioner i anvendelsen av konserveringsmetoden Appert (hermetisering) for å bevare fisk.
Opprinnelig dedikerte bedriften seg til tørrsalting og semikonservering av ansjos, men med tiden begynte andre typer fisk å konserveres på Vizcaya-kysten. Dette førte til et behov for ekspansjon og bedriften etablerte lokaler i Elantxobe (Vizcaya), Pasajes (Guipúzcoa), Asturias og Galicia. De kjøpte til og med en egen fiskeflåte! Til syvende og sist ble flåten nedlagt for å fokusere på industrialiseringen av bedriften.
I starten var tretønner hovedverktøyet for å tørrsalte fisk. På 1900-tallet fikk man en bedre forståelse av sterilisering og Appert-metoden, hvilket førte til anvendelsen av hermetisk forsegling av produktene. På 80-tallet kom til slutt konservering av fisk på glass.
Siden den gang har produksjonsmetoden forandret seg lite. Teknikken er blitt perfeksjonert for å oppnå enda høyere kvalitet på produktet, men den tradisjonelle prosessen er fortsatt grunnsteinen i produksjonen.
Fisken er fortsatt prosessert for hånd, likt som i 1890. Disse håndverksmetodene bevarer fiskens kvalitet og bidrar til at den sylta fisken oppfyller våre høye krav til smak og tekstur.
På begynnelsen av 40-tallet, i Massamagrell, Valencia, startet José Montoro León å dyrke ris. To generasjoner senere følger idag familien tradisjonen videre. I nabobyen til Rafelbuñol benyttes nå moderne teknologi og infrastruktur for å dyrke, pakke og distribuere ris fra de beste jordbrukene i Valencia. Erfaringen og kunnskapen knyttet til risdyrking fra de tre generasjonene i familien blandes idag med moderne teknologi for å kunne tilby ris av høy kvalitet; nøye utvalgt og behandlet.